Психологи пояснили, чому колишні повертаються / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Рідко можна зустріти дівчину, до якої не намагався повернутися колишній хлопець або чоловік. За законом підлості, колишні повертаються, коли у тебе все добре - нове життя, робота, друзі і навіть відносини. УНІАН з'ясував, чому чоловіки так поводяться і що з цим робити.

Чому колишній постійно нагадує про себе - головні причини

Якщо ви періодично, стоячи перед дзеркалом, задаєте собі питання: "Чому колишній хлопець цікавиться моїм особистим життям?" або якось інакше підозріло залучено себе проявляє, значить, на те є причини. Можна, звичайно, повірити йому на слово і почути обіцянки "любити до труни", тому що "він все усвідомив", але психологи наводять ще кілька реальних факторів, що впливають на дії чоловіка.

  • Інтим

Може так вийти, що молодий чоловік після вашого розставання так нікого і не зустрів - навіть для легкої інтрижки. Ви - перевірений, зручний і 100%-й варіант, який цілком можна використовувати для особистих цілей.

Відео дня
  • Самолюбство

Якщо ви кинули чоловіка, то, швидше за все, зачепили його его, а це справжня катастрофа. Коханець може спробувати вас повернути тільки для того щоб підвищити свою самооцінку і вже самому закінчити відносини, зайнявши позицію провідного гравця.

  • Звичка

Після розставання людям доводиться виходити із зони комфорту - шукати нових партнерів, знайомитися, спілкуватися, миритися з нюансами особистості іншої людини. А колишня дівчина - істота знайома, зрозуміла і прогнозована. Тому іноді молоді люди повертаються за звичкою - їм лінь стикатися з невідомістю.

  • Сумніви

Можливо, ваш чоловік прийняв рішення про розрив, перебуваючи під впливом емоцій. Минув час, він все обдумав і зрозумів, що зробив помилку - розлютився. Повернутися до вас він хоче не від любові, а через сумніви - він не впевнений до кінця в правильності свого вчинку.

  • Самотність

Деякі люди, в тому числі чоловіки, абсолютно не вміють жити одні. Їм нудно, страшно, нічим себе зайняти. Вони звикли постійно "займатися відносинами" і іншою людиною, а без неї життя зупиняється. Якщо ваш чоловік саме такий, то він може спробувати вас повернути, щоб йому було, на що витрачати свій час.

Те, до яких дівчат повертаються колишні, залежить від багатьох факторів. Звичайно, ви можете бути фатальною красунею, неприступною левицею і самою Анджеліною Джолі, а чоловік кине вас раз і назавжди. Або навпаки - захоче відновити відносини, навіть якщо ви звичайнісінька дівчина. У будь-якому випадку, рішення повинні приймати ви, а не покладатися на волю випадку - бажано при цьому діяти з розумом, а не піддаватися чарам екс-залицяльника.

Вас також можуть зацікавити новини: