Біжіть від чоловіка, якщо він вас принижує або контролює / фото ua.depositphotos.com

Не всі дівчата знають, як розпізнати хлопця-невдаху, через що часто потрапляють у стосунки, які не приносять їм задоволення. Насправді, є кілька явних ознак, завдяки яким ви одразу ж можете зрозуміти, що цей чоловік вам не підходить.

Раніше УНІАН розповідав, як дізнатися, чи подобаєшся ти людям, а сьогодні ви дізнаєтеся, як зрозуміти, що перед вами невдаха.

Хто такий невдаха - думка психологів

Багато психологів говорять про те, що невдаха - це людина, яка ніколи не досягає своїх цілей. Найчастіше ці люди здаються на півдорозі. Однак якщо для жінок це в порядку речей, бо сьогодні вони хочуть одне, а завтра - інше, то на чоловіків це має більш серйозний вплив.

Відео дня

Експерти стверджують, що чоловік, який зазнав кілька невдач, може озлобитися на весь світ. Крім того, він буде намагатися "виїхати" за рахунок слабких. І найчастіше цією слабкою ланкою стає жінка.

Як розпізнати хлопця невдаху - 5 робочих лайфхаків

Звертайте увагу не тільки на слова, а й на вчинки. І будьте обережні з тими, хто намагається на вашому тлі мати кращий вигляд:

  • Він не виконує обіцянки

Якщо чоловік щось вам пообіцяв, а потім забув про це або каже: "Обіцяного три роки чекають", значить, ви вже повинні розуміти, що нічого хорошого в цих стосунках не буде. Чоловік має підкорювати вчинками, а не словами.

  • Він не вкладається у вас

Мова не тільки про увагу і турботу, а й про фінансові вкладення. Якщо чоловік не готовий витрачати на вас гроші, радувати подарунками і влаштовувати сюрпризи, це означає, що він не розуміє, як влаштований жіночий світ. Відповідно, поруч з таким чоловіком ви не будете відчувати себе королевою.

  • Він скаржиться на життя

Ще одна ознака невдахи - скарги на життя. Якщо ви часто чуєте від хлопця, що йому все не так і все не те, то знайте, що він просто в цьому житті нічого не добився. У успішних людей немає часу на "соплі".

  • Він вас контролює

Невпевнені в собі чоловіки намагаються все тримати під контролем. Він буде тисячу разів на день питати де ви і з ким, чим займаєтеся. Він навіть може перевіряти ваш телефон і стежити за вами. Біжіть від такого чоловіка!

  • Він принижує вас

Якщо хлопець починає вас принижувати, це говорить про те, що він намагається на вашому тлі здаватися кращим. Це токсичні стосунки, які не призведуть ні до чого хорошого.

Щоб побудувати щасливі стосунки, обом людям потрібно розуміти, що це таке, і як влаштований світ їхньої другої половинки. В іншому випадку ви ризикуєте просто поповнити свій список ще одним колишнім.

Вас також можуть зацікавити новини: