Як на першому побаченні зрозуміти, що чоловік-альфонс / depositphotos.com

Визначити, чи є ваш партнер альфонсом, може бути важко, особливо на першому побаченні. Термін "альфонс" зазвичай відноситься до чоловіка, який використовує свою привабливість, щоб отримати матеріальну вигоду або контроль над жінкою.

Психологи описали кілька ознак, які можуть свідчити про те, що ваш партнер може бути альфонсом. Детальніше читайте в матеріалі.

Фокус на матеріальних речах

Якщо ваш партнер з самого початку приділяє велику увагу матеріальним речам, таким як машини, дорогі ресторани, дорогий одяг та аксесуари, це може бути ознакою того, що він більше зацікавлений у вашому статусі та ресурсах, ніж у вас як особистості.

Відео дня

Тут йдеться про те, чи цікавиться чоловік наявністю перерахованих вище матеріальних благ, уточнює вартість і т. п.

Постійне обговорення грошей

Якщо ваш партнер часто піднімає тему грошей, запитує про ваш дохід, майно чи інші фінансові питання, це може свідчити про те, що йому цікаво, скільки ви можете йому надати. До слова, під цей пункт потрапляє і той випадок, якщо він говорить про свої гроші. Так, деякі альфонси можуть придумувати легенди про те, що у них свій успішний бізнес, на який вони на другому побаченні попросять зайняти грошей.

Невідповідність між діями та словами

Якщо ваш партнер говорить багато про те, як він буде піклуватися про вас і надавати вам все, що вам потрібно, але його дії вже з першої зустрічі не відповідають його словами, це може бути ознакою нещирості. Уважно слухайте все, що він говорить, ставте уточнюючі питання. Можете навіть поцікавитися, як би він вчинив в тій чи іншій життєвій ситуації. 

Залежність від ваших ресурсів

Якщо ваш партнер фінансово пасивний і покладається на вас, щоб оплачувати рахунки та забезпечувати, це може бути ознакою того, що він шукає матеріальну вигоду від стосукнів. І не довіряйте легендам типу "забув гаманець з мільйоном доларів вдома, заплати, будь ласка, сьогодні в ресторані ти".

Важливо пам'ятати, що ці ознаки не завжди вказують на справжнього альфонса. Але краще не бути відвертими з незнайомими людьми на першому побаченні, і вже тим більше не давати доступ до своїх фінансів малознайомій людині.

Нагадаємо, в мережі назвали головні помилки першого сексу.

Вас також можуть зацікавити новини: