У мережі назвали головні помилки першого сексу / фото depositphotos.com

Користувач форуму Reddit попросив дати йому поради перед першим статевим актом. Юзери з радістю поділилися своїм досвідом. Деякі поради можуть здатися дивними, але всі вони засновані на реальному житті. 

Так, серед головних проблем першого сексу виділили надмірні переживання, зацикленість на рухах, а не на емоціях, ігнорування емоцій партнера. Детальніше читайте в матеріалі. 

Так, один з коментаторів зазначив: "Секс повинен приносити задоволення обом партнерам. Якщо хтось із вас не розважається в процесі, зупиніться або уповільніть темп, тому що ви втрачаєте суть". 

Відео дня

Інший підтримав його: "Точно. Веселощі - це найважливіша частина. Ось чому важливо не бути занадто серйозним. Це нормально - сміятися, посміхатися і бути грайливим. Це не порно".

Ще один користувач зазначив, що потрібно постаратися відкинути всі переживання, оскільки вони можуть тільки нашкодити. 

"Не нервуйте настільки, щоб забути зняти презерватив, коли закінчите. У моєму випадку він випав із шортів і ляснув на підлогу, коли я готував сніданок для своєї дівчини. Або ще гірше: ви йдете у ванну, щоб помочитися, але раптом розумієте, що ви "надуває" кульку", - згадав чоловік. 

Інший юзер порадив прислухатися до дихання партнера - це важливо, щоб вчасно зреагувати на ситуацію.

"І навіть якщо він/вона нічого не говорить, все одно слухайте. Стогін і дихання - хороший маркер. Якщо ви щось робите, і вашому партнеру це явно подобається, продовжуйте. Ви зрозумієте, що йому/їй це подобається. Але мені знадобилося кілька спроб, перш ніж я зрозумів це", - написав коментатор.

Раніше УНІАН писав, що користувачі Reddit розповіли про секс, за який їм соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: