Юлія Белей була солісткою групи MIRAMI / instagram.com/yulia.belei

Напередодні організатори Нацвідбору на Євробачення-2024 опублікували лонглист учасників, один з яких може потрапити у фінал конкурсу. Цього артиста оберуть саме українці, проголосувавши в додатку "Дія". 

У лонглист увійшли такі артисти як ANKA, Carpetman, KARYOTYPE, KRYLATA, PARFENIUK, SHEPA, STASYA, SWOIIA, TESLENKO і Julia Belei. Однак остання артистка несподівано відмовилася від участі в Нацвідборі.

"У зв'язку з особистими обставинами я змушена зняти свою кандидатуру з голосування за 11-го фіналіста нацвідбору "Євробачення" України", - написала співачка на своїй сторінці в Instagram.

Вона подякувала команді "Суспільного" і всім, хто її підтримував. 

"Я ціную кожного з вас і пишаюся, що була частиною Нацвідбору в цьому році. Разом до перемоги", - додала артистка.

При цьому вона не уточнила, що саме сталося в її житті, що вона відмовилася від участі в конкурсі.

Чим відома Julia Belei

Юлія Белей родом зі Львова. Кар'єру співачки почала в 2010 році як учасниця української дівочої групи Mirami, яка отримала популярність після виходу пісні "Сексуальна".

Зараз Юлія за кордоном дає благодійні концерти, інтерв'ю про війну і бере участь у проектах, присвячених Україні. У 2023 році співачка випустила композицію "Дівчина-Україна". Також вона брала участь у європейському сезоні проекту "Голос країни".

Вас також можуть зацікавити новини: