У Петербурзі госпіталізований Борис Гребенщиков / фото УНІАН

У неділю, 4 березня, стало відомо, що в минулу п'ятницю в Петербурзі був госпіталізований лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков.

Телеканал "Санкт-Петербург" повідомляє: за попередніми даними, причиною госпіталізації стала хвороба серця. Але близькі Гребенщикова називають іншу причину госпіталізації.

Сайт "Фонтанка" пише, що причиною госпіталізації могло стати запалення легенів.

Відео дня

На офіційній сторінці Гребенщикова у Facebook повідомляється:

"Всім, хто читає, коментує і поширює інформацію каналу "Санкт-Петербург" про "проблеми з серцем після недавньої операції" Бориса Гребенщикова, повідомляємо, що це - брехня. Борис сильно застудився, як і багато хто цієї зими. Просимо не турбувати сім'ю і групу, а просто побажати Борису якнайшвидшого відновлення", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожГребенщиков підтримав українських політв'язнів Сенцова, Кольченка та Афанасьєва

На 16 березня був запланований концерт Гребенщикова в Петербурзі, в Москві він збирався виступити 18 березня. На 9 квітня запланований концерт Бориса Гребенщикова і групи "Акваріум" у Тель-Авіві.

Про скасування концертів на офіційному сайті групи "Акваріум" нічого не повідомляється.

Сайт "Росбалт" наводить слова директора "Акваріума" Максима Ланде, який заявив наступне: "Користуючись нагодою, хотів би звернутися до журналістів. Будь ласка, якщо вас дійсно турбує доля хворої людини, то найкращий спосіб – це помолитися за здравіє його або поставити свічку. Ми закликаємо всіх повернутися в поле пристойності і просто намагатися допомогти людині".