Джонні Депп / REUTERS

Охоронці популярного американського актора Джонні Деппа подали на нього до суду через те, що актор перестав їм платити.

Охоронці Юджин Арреола і Мігель Санчез спочатку захищали Деппа, працюючи в охоронній фірмі, а з початку 2016 року оформили особисті договори з актором. Після цього, за їх словами, їм доводилося виконувати завдання, не пов'язані з їх службовими обов'язками, повідомляє TMZ.

Читайте такожДжонні Депп пропустив масштабну кіноподію через колишню
Іноді охоронцям навіть доводилося порушувати закон через актора. Вони стверджують, що керували автомобілем, коли актор перевозив у ньому наркотики, а також, наприклад, попереджали Деппа про те, що "на його обличчі є сліди заборонених речовин". За їх словами, вони захищали актора від себе самого.

Відео дня

Також охоронцям доводилося доглядати за дітьми актора або за членами його команди, які перебували в неадекватному стані.

Як повідомляє видання, актор не платив охоронцям понаднормових і навіть не давав перерви на обід. Тепер Арреола і Санчез судяться з Деппом і вимагають відшкодувати їм понаднормові, зарплату, відпускні та завдані збитки.

Як повідомляв УНІАН, зірка "Піратів Карибського моря" замішаний ще в одному скандалі. Його колишня дружина Ембер Херд стверджує, що Депп бив її, коли вони перебували у шлюбі.