Мурат і Яна познайомилися в нічному клубі, де часто відпочивали в компанії спільних друзів / Clutch

Чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, якого спіймали на зраді, продовжує свої стосунки з коханкою. Пара проживає разом в Києві, поки артистка працює в Росії.

Так, за словами знайомої пари, Бєляєва і Мурат знімають квартиру в престижному районі Києва. Цілком імовірно, що вони це роблять на гроші Кароліни. Про це виданню "Обозреватель" повідомив наближений до оточення Бєляєвої джерело, що побажало залишитися невідомим.

Читайте такожОпальна українська співачка стані суддею російського шоу "Голос"

Відео дня

Крім цього, співрозмовник зазначив, що стосунки Мурата та Яни розвивалися значно раніше. Вони познайомилися в нічному клубі, де часто відпочивали в компанії спільних друзів. Спочатку Налчаджіоглу і Бєляєва були просто друзями, але незабаром почали проявляти один до одного очевидні знаки симпатії. Ймовірно, ініціатором відносин був сам чоловік Лорак.

Більш того, знайома Яни зазначила, що у Мурата Бєляєва - далеко не єдина пасія.

"Він постійно тусувався в цьому клубі з дівчатами. У нього їх завжди було багато. І навіть зараз Яна не єдина", - поділився інформацією джерело.

Як повідомляли ЗМІ, поки Ані Лорак виступала перед латвійською публікою, її чоловік теж зривав оплески — в київському караоке-клубі. Мурат з'явився у закладі зі стрункою брюнеткою — бурхливий побачення потрапило в об'єктив.

Сама співачка інформацію про зраду чоловіка поки не коментує. Однак користувачі Instagram помітили, що Лорак перестала носити обручку.