Топалов відповів хейтерам / фото instagram.com/vladtopalovofficial

Влад Топалов, чоловік української телеведучої та співачки Регіни Тодоренко, яка 5 грудня народила дитину, звернувся до шанувальників.

На своїй сторінці в Instagram Топалов написав, що скоро фанати дізнаються всі подробиці про народження сина.

Читайте такожРегіна Тодоренко вперше показалася після пологів (відео)

Відео дня

"Скоро. Скоро. Скоро ви про все дізнаєтеся. Не переймайтеся. Дайте нам спокійно звикнути до графіку, до нового життя. Дайте побути втрьох. У тиші. В радості. У щасті. Не цькуйте мою дружину. Вона вам нічого не винна. Ми все скажемо і покажемо рівно тоді, коли нам це буде комфортно, а не вам. Їй було б приємно читати слова радості і підтримки, а не цькування ідіотські, з вимогами фотографій", - зазначив чоловік Тодоренко.

Також Топалов зізнався, що він розчарований у тих фанатах, які наполегливо вимагають опублікувати знімок малюка.

"Ох... Читаю ваші коментарі й не можу зрозуміти, звідки у вас стільки злості та ненависті? От правда не розумію, що ж я вам зробив, що ви чекаєте найменшого приводу, щоб продемонструвати свій інтелект й написати щось грубе? Якби я знав, я б з радістю спробував би це виправити. Але, бачить Бог, не розумію. Чому я зобов'язаний викладати виключно те, чого ви хочете?", - додав він.

Зазначимо, що співачка зазвичай намагається приховувати своє особисте життя. Так, про роман Тодоренко з російським співаком Владом Топаловим стало відомо навесні цього року, а вже в липні співак освідчився їй. Влітку з'явилися чутки, що співачка вагітна, проте Тодоренко не підтверджувала цю інформацію аж до того моменту, коли кругленький живіт стало важко приховувати.

Не поспішала співачка й розповідати про весілля, яке відбулося 25 жовтня.

Поки ні Топалов, ні Тодоренко нічого не пишуть у соцмережах про новонародженого сина. Однак співак дав коментар у пресі, розповівши подробиці про малюка.