Ані Лорак подала на розлучення / фото instagram.com/anilorak

У середу, 19 грудня, ЗМІ облетіла новина про розлучення опальної української співачки Ані Лорак з чоловіком Муратом Налчаджиоглу.

Читайте такожПалкі поцілунки Лободи розбурхали мережу (відео)

Поки що ні сама артистка, ні її чоловік не коментували повідомлення про те, що розлучаються. Але в Stories в Instagram Мурат опублікував цікавий пост.

Відео дня

"Терпіння і ще раз терпіння. Скоро все стане на свої місця, хмари розвіє, вигляне сонце й чергове випробування залишиться в минулому", - написав чоловік Ані Лорак.

false

Раніше в розпорядження видання ТаблоID потрапило провадження, в якому йдеться про те, що позивач Кароліна Куєк хоче розірвати шлюб. Судовий розгляд за розлучення Ані Лорак призначено на 24 грудня в Шевченківському суді.

Нагадаємо, чоловіка Ані Лорак спіймали на зраді. Турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу помітили в компанії молодої брюнетки в одному з караоке-барів Києва, він обіймав дівчину, щось шепотів їй на вухо, гладив внутрішню сторону її стегна. Журналісти вже дізналися ім'я "подруги" підприємця. Пізніше з'явилася інформація, що співачка розлучається з чоловіком.