Джей Ло зазначила святвечір з бойфрендом / Instagram

Світ відзначив Різдвяний святвечір за Юліанським календарем, який традиційно святкується в ніч з 24 грудня.

Красиві урочистості відбулися в багатьох країнах і в мережу потрапили перші подробиці вечірок зірок.

Дженніфер Лопес та її коханий Алекс Родрігес (а також вся їхня сім'я) вирішили зустрічати головне свято католицького світу в затишних картатих піжамах, зазначає Harpers Bazaar.

Відео дня

Ніколь Кідман не може уявити собі свято в піжамі – вона одягла розкішну сукню з прозорого тюлю, яка розшита квітами і намистинами. І нічого, що чоловік Кіт Урбан вирішив не переодягати футболку, головне, що всі щасливі.

Пріянка Чопра вирішила поєднати комфорт з елегантністю. На ній у святковий вечір була спідниця-максі і в'язаний светр. В образі total white вона виглядала бездоганно для зимового свята.

merry christmas 💚💚💚

Публікація від Kendall (@kendalljenner)

Кендалл Дженнер теж вибрала один з головних кольорів Різдва – зелений. В її варіації це був ніжний лаймовий відтінок. Нам подобається ідея з зачіскою в стилі 90-х, яка робить цей класичний вечірній образ більш юним.

Sexy Christmas образ супермоделі Алессандри Амброзіо більше підійшов би для святкування Дня Святого Валентина, але ангела Victoria's Secret ми можемо пробачити занадто сексуальну сукню з червоного мережива.

Last minute wrapping ✂️🎁

Публікація від Cindy Crawford (@cindycrawford)

Образ Сінді Кроуфорд доводить, що американська класика ніколи не підведе. Джинси, біла сорочка – що може бути простіше і привабливіше? А якщо додати до такого ансамблю червоні балетки...

Жизель Бюндхен теж робить ставку на розкішну простоту. Бежевий кашеміровий светр і спідниця в тон – ось і все, що потрібно для затишного Різдва у сімейному колі.

Меган Маркл і Кейт Міддлтон – «жертви» протоколу: ні піжаму, ні коктейльну сукню герцогині собі дозволити не можуть. Зате на них були елегантні пальта, які вони надягли на різдвяну службу. Високі чоботи Меган – дуже трендовий і сміливий як для королівської особи крок.
false