Співачка MARUV (Анна Корсун), яка зізналася, що її продюсером міг стати Юрій Нікітін, в студентські роки працювала в стриптиз-клубі.

Читайте такожУ Британії актори зазивали до бойкоту Євробачення

Про це зірка розповіла у програмі "Зе Інтерв'юер". "Після того, як мене вигнали з іспиту з вищої математики, моя викладачка вокалу запропонувала мені роботу, оскільки у нас в колективі я була відбита та відірвана, в одному з харківських стриптиз-клубів. Їм потрібна була вокалістка-саксофоністка, щоб співати шансон. Це були шикарні чайові, в той момент для студентки я багато заробляла. Могла там 100-200 доларів заробити в день", - прокоментувала артистка.

Цікаво, що в цьому ж закладі виконавиця познайомилася з майбутнім обранцем. "Чоловік прийшов до свого друга, він нас і познайомив. Це було 7 років тому, і ми досі разом. Зараз він мій директор", - зізналася Аня.

Як повідомляв УНІАН, став відомий порядок виступів конкурсантів у півфіналах Національного відбору на Євробачення-2019. У прямих ефірах за право представити Україну на музичному конкурсі в Ізраїлі будуть боротися 16 виконавців. Прямі ефіри пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал).