Карл Лагерфельд \ REUTERS

У місті Нантер біля Парижа відбулась церемонія, на якій кремували тіло померлого 19 лютого німецького кутюр’є Карла Лагерфельда.

Читайте такожСтало відомо, як поховають легендарного Карла Лагерфельда

Як повідомляє "Німецька хвиля", церемонію відвідали родичі та кілька друзів модельєра. Зокрема, там були присутні Вірджинія Віар, яка змінила кутюр’є на посаді креативного директора дому моди Chanel, президент групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно, а також принцеса Монако Кароліна.

Відео дня

Лагерфельд раніше заявляв, що не хоче великого похорону. Ймовірно, його прах розвіють разом із прахом його матері та його давнього співмешканця Жака де Башера, який помер від СНІДу в 1989 році.

"Я попросив, щоб мене кремували та мій прах розвіяли з прахом моєї матері та Шупет (його кішки – ред.), якщо вона помре раніше мене!", - розповідав кутюр’є в одному із останніх інтерв’ю.

Як повідомляв УНІАН, Карл Лагерфельд помер 19 лютого у віці 85 років. Модельєр, який в кінці своїх показів завжди виходив на уклін, вперше не зробив цього місяць тому. 22 січня кутюр'є пропустив два покази Chanel в Парижі. Пізніше представники бренду заявили, що він почувався втомленим. Згодом стало відомо, що причиною смерті Лагерфельда був рак підшлункової залози.