Права на пісню Siren Song, з якою українська співачка Maruv перемогла в національному відборі на "Євробачення 2019", належать російській компанії Warner Music Russia.

Про це повідомляється в каталозі Apple Music. Компанія-власник входить в транснаціональну музичну компанію Warner Music Group.

Warner Music Group з 2011 року належить міжнародній групі компаній Access Industries, власником якої є британсько-американський мільярдер, виходець із Одеси, Леонід Блаватник. Про це повідомляє Detector Media.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який відбудеться в Ізраїлі. MARUV зробила заяву після того, як її участь у пісенному конкурсі виявилося під загрозою. На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ.

Член правління Національної громадської телерадіокомпанії Олександра Кольцова повідомила, що рішення про те, що Україну буде представляти Maruv, ще не прийнято. Співачка виступає в РФ. В кінці січня в Instagram вона анонсувала два сольних концерти в Росії – в Москві і Санкт-Петербурзі.