Баба Доцька з Коломиї зняла яскраву пародію на хіт Siren Song переможниці Нацвідбору на «Євробачення-2019» MARUV.

Відео було опубліковано на YouTube-каналі виконавиці. За добу відео набрало понад 100 тисяч переглядів.

«Ми прагнули зберегти суть пісні, адже це пародія, сороміцькі коломийки виявилися ідеальною основою нової пісні», - коментує свою пародію під назвою «Йди сюди» Баба Доцька.

Як повідомляв УНІАН, Україна не братиме участі у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2019». Національна суспільна телерадіокомпанія України, як і щороку, запропонувала переможцю відбору, співачці MARUV, укласти договір для представлення України на пісенному конкурсі, однак після проведених перемовин MARUV відмовилася підписувати договір.

Телерадіокомпанія почергово звернулася до фіналістів, що посіли друге та третє місце за результатами відбору, але гурти Freedom Jazz та Kazka також відмовилися від участі в «Євробаченні-2019». У НСТУ наголосили, що цьогорічний відбір «виявив та привернув увагу нашого суспільства до системної проблеми музичної індустрії в Україні: зв’язків артистів із шоу-бізнесом на території держави-агресора, які й на п’ятому році військового конфлікту все ще залишаються дуже тісними.

Для частини суспільства цей факт прийнятний, в іншої частини викликає обурення й несприйняття». Також у НТСУ наголошують, що закони України не пропонують жодних обмежень щодо роботи виконавців та артистів на території Російської Федерації попри великий суспільний запит на врегулювання цієї ситуації.