Для Дженніфер цей шлюб стане четвертим \ скриншот

Про заручини цієї пари говорили давно і ось Джей Ло і Алекс Родрігес офіційно повідомили цю радісну новину.

Читайте такожТріумф Леді Гаги та Лопес на роялі: у Лос-Анджелесі вручили "Греммі-2019" (фото, відео)

49-річна співачка опублікувала у себе в фотоблогу знімок, де Алекс одягнув на її палець обручку з величезним діамантом, супроводивши знімок безліччю сердець. Алекс Родрігес теж опублікував цей знімок з лаконічним написом: "Вона сказала "так!". 

Відео дня

У лютому 2019 року пара відсвяткувала дворіччя своїх стосунків. Журналісти вже давно ставили Дженніфер і Алексу запитання про можливі заручини, але ті лише відповідали, що не поспішають з весіллям. Проте всякий раз Дженніфер не пропускала можливості сказати, який чудовий і надійний чоловік Алекс Родрігес 

Ймовірно, після того, як пара заручилася, вони вирушили на відпочинок, тому що обидвоє поділилися цікавими знімками, де Джей Ло зображена в бікіні. На співачці смарагдовий купальник і великі сонцезахисні окуляри від Gucci, зірка позує на пустельному пляжі. 

Нагадаємо, для Дженніфер цей шлюб стане четвертим. У неї є двоє дорослих дітей від співака Марка Ентоні. Алекс Родрігес теж був одружений на Синтії Скертис, з нею чоловік розлучився в 2008 році і виховує двох дочок.