Анджеліна Джолі / REUTERS

Американська актриса Анжеліна Джолі 4 червня відзначає свій 44-ий день народження. Астролог Влад Росс склав гороскоп для відомої акторки.

"На кутах гороскопу актриси знаходяться планети "малого і великого щастя" – Венера і Юпітер. Анжеліна Джолі вважається найкрасивішою як раз тому, що в її гороскопі в настільки вдалому положенні є висхідна Венера. Юпітер добре виражений в 11-му будинку гороскопа, тобто в домі влади і політики. Це говорить про те, що Анжеліна Джолі може досягти успіху в політичній діяльності. Більш того, за моїми прогнозами, Джолі – це потенційний майбутній президент США, перша жінка-президент Штатів. У неї великі шанси очолити США", - сказав астролог в коментарі Главреду.

Читайте також"З Лазарєвим?": Лорак з Нью-Йорка заінтригувала фанатів новою обіцянкою (фото)

Відео дня

За словами Росса, Анжеліну Джолі чекає дуже насичений рік, який принесе великі зміни і звершення.

"Вона в цей період зможе реалізувати свої серйозні кар'єрні амбіції і проявити себе в нових сферах, дуже ймовірно, що це буде політика. Сприятливо складається для Джолі ситуація в плані фінансів. Проекти, якими вона буде займатися, будуть вдалими і вигідними для неї. Крім того, актрису чекають вдалі інвестиції", - додав експерт.

Астролог не виключає, що в найближчий рік Анжеліна Джолі завершить акторську кар'єру і займеться продюсуванням.

"З нього вийде прекрасний продюсер. У неї вимальовується зовсім нова кар'єра, відкриваються нові горизонти. Висхідний Уран в будинку кар'єри в річному гороскопі як раз про це і говорить", - говорить Росс.

Читайте такожMARUV в леопардовій обтислій сукні показала супердовгі ноги (фото)

Якщо говорити про особисте життя Анжеліни Джолі, то астролог не прогнозує її повернення до Бреду Пітту.

"Джолі невластиво повертати старі шлюби і колишніх коханих. Так що навряд чи ця пара знову зійдеться офіційно. Однак вони будуть залишатися добрими друзями, можливо, навіть перебувати в цивільних відносинах. Але юридично скріплювати свої відносини вони більше не будуть. На відміну від Джолі, у Пітта є звичка спілкуватися з колишніми подружками, у тому числі з Дженніфер Еністон. Така його лінія поведінки – підтримувати відносини з усіма своїми колишніми дружинами. Але Джолі не така, бо навряд чи вийде повернути їх шлюб", - резюмував астролог.