Тодоренко і Топалов розповіли подробиці майбутнього весілля / instagram.com/reginatodorenko

Українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка найближчим часом планує зіграти весілля зі своїм законним чоловіком Владом Топаловим, розповіла подробиці майбутнього свята.

Закохані планують провести свято в липні в Італії, але в якому місті, пара ще не знає, повідомляє LeMonade.

Читайте такожЗірка "Орла і Решки" показала весільну сукню (фото)

Відео дня

"Сорренто або Тоскана – ще не знаємо. Я вважаю, що в першу чергу це свято Регіни, тому дав їй карт-бланш і попросив допомогти сестру Аліну, тим більше вона співвласниця event-агентства", – зазначив Влад.

Також Регіна додала, що у співака є тільки одна умова – поселити всіх гостей в комфортних умовах. Відзначається, що вечірка буде гучною і попередньо на неї запросили 60 осіб.

"Повірте, для весілля на виїзді це важливо. Зараз ми думаємо, де зможемо розмістити всіх з максимальним комфортом, тому що в пік сезону багато готелів просто не мають у своєму розпорядженні потрібну кількість вільних номерів", – зазначила Тодоренко.

Як повідомляв УНІАН, 25 жовтня 2018 Регіна Тодоренко і Влад Топалов побралися, тоді телеведуча була на 8-му місяці вагітності. Пара провела таємну церемонію, на якій були присутні тільки найближчі.

Про те, що пара узаконила відносини, офіційно стало відомо лише в грудні, за два дні до того, як у молодих народився син.