Сергій Лазарєв / REUTERS

Після того, як Світлана Лобода вперше прокоментувала інцидент з Сергієм Лазарєвим на премії «Муз-ТВ», всі переконалися — між артистами дійсно пробігла кішка.

Щоб повністю відновити картину зіркового скандалу, Super опублікував фрагмент відео того, що відбувається на премії.

Читайте такожЛазарєв зробив заяву про скандальну зварювання з Лободою

Відео дня

На кадрах ролика, який потрапив у розпорядження ЗМІ, видно — все почалося на репетиції. Сергій Лазарєв чекає, коли прогін свого виступу закінчить Світлана Лобода. Зліва від Лазарєва — продюсер Світлани Нателла Крапівіна, а попереду — глава премії «Муз-ТВ» Арман Давлетяров. Саме йому Сергій починає висловлювати те, що думає про рішення віддати Лободі фінальний, «хедлайнерський» сет із шести пісень у кінці премії.

Нагадаємо, пізніше стало відомо, що його власний номер з премії зняли з технічних причин неможливості його відтворити в точності, як на «Євробаченні». Давлетяров слухає Сергія спантеличено, намагаючись дипломатично посміхатися, Лазарєв ще більше емоціонує. Продюсер Лободи Крапівіна під час спічу Лазарєва не вимовляє жодного слова. На майданчику просять не знімати нічого на телефони, мабуть, через напружену обстановку.

Чтобы восстановить картину звездного скандала между Сергеем Лазаревым @lazarevsergey и Светланой Лободой @lobodaofficial, Super публикует видео фрагмент инцидента, по которому можно понять, что произошедшее — не утка, как уверял сам Лазарев. ⠀ Все началось на репетиции Светланы, когда Сергей начал высказывать главе премии "Муз-ТВ" Арману Давлетярову свои мысли о решении отдать Лободе финальный сет из шести песен в конце премии, в то время, как его номер с "Евровидения" не смогли показать на премии по техническим причинам. В ролике видно, как озадаченно Давлетяров слушает эмоционирующего Сергея, при этом пытаясь дипломатично улыбаться. Продюсер Лободы Нателла Крапивина во время спича Лазарева не произносит ни слова. ⠀ Происходящее со сцены, по словам очевидцев, вскоре заметила и сама Лобода. Светлана обратилась со сцены к Лазареву с единственной фразой: "Сереж, можно я буду репетировать?". По рассказам свидетелей, именно тогда в адрес певицы прозвучали не самые приятные слова из уст Лазарева. Реагировать на них и вступать в конфликт Лобода не стала. История закончилась извинениями от "Муз-ТВ" в адрес Светланы. Сергей Лазарев перед Лободой извиняться и комментировать инцидент не стал. ⠀ А вы на чьей стороне в этом конфликте?

Допис, поширений SUPER (@super.ru)

Нарешті те, що відбувається, зі сцени помічає сама Лобода — їй явно вже не комфортно. За словами очевидців, Світлана звернулася зі сцени до Лазарева з єдиною фразою: «Сергію, можна я буду репетирувати?», чим викликала у нього ще більші емоції. За розповідями свідків інциденту, саме тоді на адресу Світлани й прозвучали не найприємніші слова з вуст 36-річної зірки «Євробачення». Реагувати на них і вступати в конфлікт співачка не стала, залишивши майданчик, щоб готуватися до премії.

Як вдалося з'ясувати Super, представники «Муз-ТВ» негайно попросили вибачення у Лободи та її команди. Сам Лазарєв до сьогоднішнього дня воліє ніяк не коментувати свою поведінку, у своїх соціальних мережах лише запевняючи, що інформація, яка потрапила в ЗМІ, нібито — фейк.