Ані Лорак випустила пісню про кохання / фото instagram.com/anilorak

Українська співачка Ані Лорак, яка втекла до Росії презентувала свій новий трек з назвою «Я в коханні», відверто заспівавши про те, що зараз вона закохана.

Читайте такожЗакохана Ані Лорак похвалилася сексуальним чином (фото)

«Сталося! Щаслива представити вашій увазі мою нову пісню «Я в коханні». Кохання - моя релігія. Любов - це те, що сповнює моє серце зараз. Любов - це те, заради чого варто жити, а не існувати», - написала Ані у своєму Instagram.

Відео дня

Зазначимо, думки шанувальників співачки в мережі розійшлися. Одним сподобалася нова робота. Інші ж закликали артистку змінити автора, підкресливши, що у Лорак всі пісні схожі одна на одну.

«Ні про що, знову ця попса, Кароліна, знайдіть нормального автора. Дуже шкода, що такий талант пропадає в цих одноденних піснях...», «Пісня мені особисто не зайшла», «Це не просто пісня, а справжнє зізнання у коханні своєму чоловікові, людині, яка щодня робить тебе щасливою», «Ви - суцільна любов! Любов прикрашає кожну людину. Ваша душа цвіте, сяють очі, серце співає. Це не може не радувати нас!», «Вам пісні про кохання дуже личать», - пишуть люди в коментарях.

Кароліна знову з сяючими очима - навіть з уривка майбутнього кліпу видно, що вона дуже щаслива. Схоже, що відносини Ані Лорак з 26-річним музикантом Єгором Глібом, пішли на користь співачці.

Не можна не помітити, що на відміну від недавніх досить мінорних робіт співачки, після її розлучення з Муратом Налчаджиоглу, від якого народила дочку Софію, нова композиція зірки наповнена атмосферою щастя і романтики.