Новою обраницею стала 25-річна дівчина / instagram.com/repyahovakate

53-річний український співак Віктор Павлік приголомшив фанатів змінами в особистому житті: він розлучився з дружиною Ларисою та перебуває у стосунках з 25-річною Катериною Реп'яховою.

Сам артист у коментарі "Фактам" підтвердив роман із новою обраницею: "З Ларисою ми розійшлися і зберегли дружні стосунки, я завжди буду вдячний їй за все, буду підтримувати й робити для них із сином все, що в моїх силах. Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро покохали один одного. Ми хочемо, щоб всі були щасливі".

Молода обраниця Павліка часто у своєму Intsagram постить фото з ним, на яких вони обіймаються, цілуються та мають щасливий вигляд.

Відео дня

Читайте такожЗгадати усе: журналісти розпитали зірок про таємниці народження українського шоубізу (відео)

Катерина виявилася більш багатослівною. Дівчина зізналася, що вони не приховували, а просто не афішували свої почуття і роман, щоб не викликати зайвих розмов. Близьким і так було непросто прийняти їхні стосунки. 

"Спочатку Віктор пішов з дому, довго не розлучався - все це було болісно, ​​він дуже не хотів образити молодшого сина. Йому було дуже важливо, щоб все це прийняли його рідні. Тому ми чекали, поки все дозріють, щоб всім було простіше. Так це тривало понад рік. Коли вже Віктор поїхав розлучатися з дружиною, то все вже проходило дружно: з жартами та сміхом. Зараз вони в прекрасних стосунках, вони спілкуються. Все мирно, все добре. Я, зрозуміло, з колишньою дружиною не спілкуюся, ну і з молодшим сином теж. З Христиною і Сашком ми підтримуємо добрі стосунки", - розповіла Реп'яхова.

Зазначається, що дівчина багато років була фанаткою Павліка й уявити не могла, що у них будуть любовні стосунки. Зауважимо, що Катерина - концертний директор Павліка. 

Як повідомляв УНІАН, у родині українського співака Віктора Павліка сталося горе: у молодшого сина артиста Павла діагностували рак хребців.