Алібасов проживе до 90 років, заявив астролог / фото Вікіпедія

Пострадянський простір не так давно сколихнула новина про отруєння Барі Алібасова, батька-засновника і продюсера гурту "На-На", який отримав хімічний опік, випадково випивши "Крота".

Читайте такожЛікарі не виключають, що Барі Алібасов більше не зможе самостійно ковтати

Однак в гороскопі Барі Карімовича абсолютно немає ознак того, що він міг отруїтися в цей період. Про це розповів астролог Влад Росс, передає "Главред".

Відео дня

"Ніщо не вказувало на можливість будь-якої кризової ситуації, коли б він знаходився "між небом і землею", інакше кажучи - помирав. Все в гороскопі Алібасова вказує на те, що вся ця історія з отруєнням була просто розіграшем. Схоже на те, що Барі Карімович просто хотів розкрутити своє ім'я та привернути увагу до гурту перед турне. Адже вже найближчим часом має розпочатися піврічне турне гурту "На-На" містами Росії та інших країн", - пояснив астролог.

За словами Росса, жодної загрози життю Алібасова насправді не було.

"Це був фейк. Алібасов жив, живе і буде жити. Більш того, в гороскопі Барі Карімовича Місяць у Козерозі, що є ознакою довголіття. Тому дуже велика ймовірність, що Барі Алібасов проживе до 90 років", - сказав експерт.

Як повідомляв УНІАН, Барі Алібасов випадково переплутав рідину для очищення труб з соком і випив її. Він потрапив в реанімацію з опіком стравоходу четвертого ступеня, опіком шлунка другого ступеня і опіком дихальних шляхів.