Супутницю Мурата звуть Самія Ахметова / instagram.com/muratnalca

Мурат Налчаджиоглу недовго був один після розлучення з опальною співачкою Ані Лорак. Нещодавно бізнесмена помітили в одному з нічних закладів Києва з брюнеткою. Пара поводилася розкуто й без сорому демонструвала на публіку ніжні почуття один до одного.

Читайте також40-річна Ані Лорак шокувала шанувальників своєю фігурою (фото)

А вчора стало відомо, що обидва зараз насолоджуються відпочинком в Іспанії. Мурат ділиться враженнями про поїздку в stories Instagram й публікує спільні фото з новою пасією на тлі мальовничих пейзажів Пальми-де-Майорки.

Відео дня

"Життя стає справжнім та дивовижним, коли ви знаходите людину, яка відчуває з вами ті ж почуття й так само дивиться на майбутнє", - підписав він один зі знімків.

Як вдалося з'ясувати, супутницю Мурата звати Самія Ахметова. Вона живе в Києві. Ходять чутки, що пара вже рік разом, і саме через Самію розпався шлюб Налчаджіоглу з Лорак, передає "СтарХіт".

До речі, про невірність Мурата заговорили влітку 2018-го, коли побачили його в одному з клубів з моделлю Яною Бєляєвою. Тоді дівчина стверджувала, що між ними нічого немає, але їй мало хто повірив. Сьогодні Бєляєва, яку багато хто називав розлучницею, знайшла особисте щастя — у неї є хлопець.

Не залишилася на самоті після розлучення й Ані Лорак. Зірка знайшла розраду в обіймах продюсера лейблу Black Star Єгора Глєба.

Нагадаємо, шлюб Ані та Мурата проіснував майже десять років. Сьогодні батьки підтримують дружнє спілкування заради доньки Софії.