На фоні з репродукціями картин російських художників виконавець іронічно згадує про своїх хейтерів / Скріншот

Російський репер Noize MC написав пісню-присвяту покійному музиканту Єгору Лєтову з такою ж назвою, що й пісня рокера, "Все как у людей".

Відео опубліковано 10 вересня на YouTube. За добу композицію прослухали більше сотні тисяч користувачів.

Читайте також"Країна парканів": Росгвардія придумала оригінальний спосіб боротьби з "пішохідними протестами" (відео)

У пісні є стрічка про "дівчину з кінної поліції", "хлопчики-колеги" якої б’ють демонстрантів: "У наборі – автозак і три людини, два менти на одного – все як у людей".

"ЗМІ голосять про те, що усюди агенти МІ-6, ЦРУ і Моссада… А щоб інші боялись – своїх сильніше бий", співає Noize MC.

На фоні з репродукціями картин російських художників виконавець іронічно згадує про своїх хейтерів: "Нудно живеться без п*здюлів? Поки годують – їж, поки поять – пий".

У новий сингл врізані фрагменти з промови Володимира Путіна та однойменної пісні Єгора Лєтова.

Довідка УНІАН. Єгор Лєтов – російський і радянський рок-музикант, поет родом з Омська, лідер групи "Гражданская оборона", один з найяскравіших представників панк-течії на території СРСР в цілому, і в Сибіру зокрема. Молодший брат відомого музиканта-саксофоніста Сергія Лєтова.

10 вересня – річниця з дня народження Єгора Лєтова. Помер музикант 19 лютого в Омську.

Як повідомляв УНІАН, 31 серпня в Москві відбулася неузгоджена хода по бульварах проти політичних репресій. Вона присвячена так званій "московській справі" про масові заворушення, які, за версією слідства, відбувалися 27 липня. Фігурантами у цій справі вже проходять 14 осіб.