Круга вбили у власному будинку / instagram.com/mihail_krug1962

Слідчі виявили викинутий в ставок пістолет ТТ, з якого був убитий член банди "Тверські вовки" Дмитро Веселов і, ймовірно, здійснено постріли у співака Михайла Круга.

Про це у вівторок повідомив на брифінгу керівник відділу з розслідування особливо важливих справ СУ СК РФ по Тверській області Шихбала Амірсеїдов, передає ТАСС.

Читайте такожВбивство Михайла Круга розкрито

"Після вбивства [Веселова] були виявлені два пістолети - ПМ і ТТ. Ці пістолети були розібрані й викинуті [вбивцею Веселова] Осиповим у ставок, в ході проведених заходів з його осушення знайдені складові частини цих пістолетів. Під час огляду місця події [в будинку Круга] були виявлені кулі та гільзи пістолета, з якого здійснено постріли в собаку і Михайла Круга, проведено низку експертиз, висновком встановлено, що стріляли з пістолета марки ТТ, патронами калібру 7,62", - сказав Амірсеїдов.

Слідчий також зазначив, що знайдений пістолет не мав ствола, що не дає можливості підтвердити його використання при вбивстві Круга.

Нагадаємо, Михайла Круга вбили в його власному будинку у Твері в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року, смертельно поранивши артиста.

6 серпня 2019 року кілер банди "Тверські вовки" Олександр Агєєв, який відбуває довічне покарання,  взяв участь у слідчому експерименті в будинку Михайла Круга і зізнався у вбивстві артиста.

Довідка: Михайло Круг - російський поет і бард. Автор і виконавець пісень в жанрі шансон, один з найпопулярніших представників жанру. Шанувальники називали його «королем російського шансону». Автор і виконавець пісні «Владимирский централ», що стала одним з найвідоміших зразків російського шансону.

Пропонуємо згадати найвідоміші пісні Михайла Круга:

Владимирский централ (слухати)

Кольщик (слухати)
 

Фраєр (слухати)