Заворотнюк хвора на рак / instagram.com/a_zavorotnyuk

У 2018-му в 47 років актриса Анастасія Заворотнюк народила доньку. Вона зізнавалася, що лікарі відмовляли її від процедури ЕКО за віком. Але заради чоловіка, який мріяв про первістка, актриса пішла на ризик.

Притому що здоров'я її було вже підірване. Перші дзвіночки поганого самопочуття з'явилися ще під час зйомок "Моєї прекрасної няні": вона не раз непритомніла, і їй викликали "швидку". А коли рік тому Анастасію стали мучити головні болі, якийсь час вона списувала це на звичайну втому й недосипання через доньку, передає КП.

Читайте такожЛікарів "прекрасної няні" Заворотнюк намагалися підкупити

Відео дня

"Ще років десять тому її здоров'я викликало у нас питання, - розповіла професійний гример. - Від частих перепрацювань Настя почувалася не дуже. У неї боліла голова, могло бути запаморочення. Все це ми списували на втому і дієти. Бувало, на зйомках Настя навіть непритомніла, ми вважали, що від недоїдання. У неї була дуже чутлива шкіра. Вона вимагала, щоб їй наносили грим новеньким пензликом. А потім взагалі замовляла собі особистого гримера-візажиста. І могла гримуватися по 40 хвилин, змушуючи колег чекати. Жартувала, мовляв, я не така гарна, тому мене треба робити красивою. І все одно у неї часто відбувалися якісь алергічні реакції, з'являлися запалення на шкірі. Стан шиї викликав нарікання. Як печене яблуко - на відміну від підтягнутого обличчя. До речі, таку шию я бачила у Жанни Фріске, коли вона підійшла до мене близько. І зараз при цій асоціації холоднію від жаху...".

Часті головні болі, непритомні стани - один з симптомів росту пухлини в мозку, розповів КП доктор наук, професор Олександр Тепляшин.

"Як правило, пухлину в голові виявляють на термінальній (найпізнішій) стадії, коли головні болі стають настільки нестерпними, що не допомагають жодні болезаспокійливі. У Заворотнюк теж діагностували пухлину на останній стадії. Швидше за все, у неї спочатку був тривалий передпухлинний процес. Зазвичай гліобластома проявляється так: головний біль, нудота, непритомність. Але ці ж симптоми можуть бути причиною й інших захворювань", - зазначив він.

19 вересня ЗМІ повідомили, що Заворотнюк вивели з медикаментозної коми. Лікарі змогли значно зменшити набряк мозку, її перевели з реанімації у звичайну палату.

Нагадаємо, у 48-річної зірки серіалу "Моя прекрасна няня" діагностували рак мозку останньої стадії.