У Заворотнюк діагностували рак мозку / instagram.com/a_zavorotnyuk

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов заявив, що виписка актриси та його колишньої коханої Анастасії Заворотнюк з Європейського медичного центру зовсім не означає, що у неї все добре.

За його словами, лікарі вчинили неправильно, сказавши їй правду про її важке захворювання. Це, як він вважає, може надломити людину, тим більше жінку, передає Teleprogramma.

Читайте такожЗаворотнюк частково паралізувало, її поклали у центр для тяжкохворих - ЗМІ

Відео дня

Актор зазначив, що лікарі й рідні зірки всіма можливими способами намагалися зберегти лікарську таємницю, але преса не давала їм спокою. Як відомо, у лікарні актриса лежала під вигаданим ім'ям та в її амбулаторній карті стояла зовсім інша дата народження.

"Знайшлися, які дізналися і почали розповідати різні байки. Ось вам і ще одна причина того, чому Анастасія залишила клініку, їй просто не дали нормально лікуватися", — заявив Жигунов.

Також, за словами актора, ніхто й нікуди не відправляв «вмирати» його колишню кохану. Він упевнений, що Анастасія Заворотнюк сама прийняла рішення переїхати в іншу клініку.

Нагадаємо, 8 жовтня стало відомо, що артистку виписали з медичного закладу, в якому вона перебувала останній місяць. Пізніше повідомлялося, що актрису госпіталізували в центр для відновлення тяжкохворих. Зазначалося також, що у Заворотнюк паралізувало праву руку, вона не може пересуватися самостійно.