Фанати в шоці від вигляду Ані Лорак / фото instagram.com/anilorak/

Ані Лорак, українська співачка, яка живе і виступає в Росії, знову налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram невелике відео, в якому вона розповіла трохи про свій новий альбом "За мечтой".

Читайте такожАні Лорак запідозрили у вагітності (відео)

Однак фанатів зацікавила більше не інформація, яку повідомила Ані Лорак, а її зовнішній вигляд. На відео артистка одягнена в простору футболку, а на поясі в неї зав'язана кофта.

Відео дня

Під час запису Лорак періодично рухається і повертається до камери боком. Особливо уважні фанати відзначили, що в такій позі у співачки проглядається кругленький живіт.

Крім того, підписники Ані Лорак відзначили, що й обличчя в неї помітно округлилося останнім часом. Деякі назвали це нездоровою набряклістю, а деякі – почали вітати співачку з вірогідним поповненням найближчим часом.

Чутки про вагітність Ані Лорак ходять вже декілька тижнів, і вони почали посилюватися після того, як артистка перестала приховувати свої стосунки з новим бойфрендом Єгором Глєбом. Зовсім нещодавно вона опублікувала фотографію з новим коханим, з яким вони за руку йдуть по коридору.