Тодоренко взяла участь у прямому ефірі шоу «Танці з зірками» / фото instagram.com/gorbunovyuriy/

Телеведуча та співачка Регіна Тодоренко оголосила, що хоче взяти участь у наступному сезоні «Танці з зірками» на «1+1». Але при цьому дівчина зазначила, що їй може зашкодити друга вагітність.

Молода мама Регіна Тодоренко вчора, 3 листопада, взяла участь в 11-му прямому ефірі шоу «Танці з зірками», де була ведучою балкона.

Читайте такожРегіна Тодоренко "підірвала" Instagram вагітним фото

Відео дня

Коли під час рекламної паузи ведучий бекстейджу шоу Олександр Попов запитав, чи хотіла б вона стати учасницею шоу, Регіна відповіла ствердно:

«Думаю, в наступному році. Може мене запросять», — сказала Регіна зі сміхом.

«Чому ні? Це дуже крутий проект. Так, це складно, але я люблю складності. Бачили, що я можу? Я стрибала з водоспаду Вікторія, а це 111 метрів. Так що і танці, сподіваюся, подужаю, якщо не завагітнію», — додала Тодоренко.

«Якщо не завагітнію, то приїду на «Танці...», — зі сміхом повторила Регіна. — «Чи може навіть вагітної буду танцювати ча-ча-ча".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко і Влад Топалов таємно одружилися ще минулої осені, обмежившись розписом і сімейною вечерею в ресторані. Пишны весільні урочистості знаменитості відклали на потім через вагітність телеведучої.

5 грудня 2018 року Регіна народила Владу сина, хлопчика назвали Михайлом.