Тодоренко похвалилася премією / instagram.com/reginatodorenko

У вівторок, 12 листопада, в Москві відбулося вручення премій за версією російського журналу Glamour.

Українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко стала володаркою звання "Жінка року".

Читайте такожТіна Кароль у сексуальній сукні вразила мережу (фото)

Відео дня

"Бути "Жінкою року" – це така велика відповідальність! Ніби у своїй особі ти представляєш одразу всіх жінок країни! Всіх тих, про кого весь цей рік ми з командою знімали шоу – сильних, успішних, красивих, романтичних, які встигають робити тисячу справ одночасно, які будують кар'єру, виховують дитину, ставлять перед собою цілі та йдуть до них. Мені дуже приємно, що цього року честь представляти всіх цих жінок випала мені! Дякую всім вам за те, що вважали мене гідною цієї нагороди!", - написала вона на своїй сторінці в Instagram.

Тодоренко прийшла на захід у розкішній червоній сукні з глибоким декольте і високим розрізом на стегні від британського дизайнера David Koma. Ефектний образ доповнили сріблясті туфлі на підборах, сережки та яскравий макіяж.

Бути Жінкою Року – це така велика відповідальність! Ніби в своїй особі ти уявляєш відразу всіх жінок країни! Всіх тих, про кого весь цей рік ми з командою знімали шоу – сильних, успішних, красивих, романтичних, які встигають робити тисячу справ одночасно, які будують кар'єру, виховують дитини, ставлять перед собою цілі і йдуть до них. Мені дуже приємно, що цього року честь представляти всіх цих жінок випала мені! Спасибі всім вам за те, що вважали мене гідною цієї нагороди! Тепер я розумію, що в наступному році у мене стоїть нове завдання – перестрибнути саму себе! Спасибі величезне дизайнера DAVID KOMA @davidkomalondon за шикарне плаття, яке летіло до мене з Лондона! MUA & Hair: @yanabuzychkina Dress: @davidkomalondon Прикраси: @tousjewelry #регинатодоренко #женщинагодаglamour2019 #tousrussia #ateliertous

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko)

Як повідомлялося, українська співачка MARUV отримала премію від російського журналу Glamour як "Співачка року".