Ксенія Собчак обурила мережу різким висловлюванням / фото instagram.com/xenia_sobchak

Російська телеведуча й політик Ксенія Собчак відома своїми різкими висловлюваннями, які нерідко призводять до скандалу. Так, нещодавно зірка вступила у перепалку з відомим блогером на тему абортів, а в цей раз Собчак викликала обурення в мережі через своє висловлювання про повних людей.

Читайте також"Найважливіший момент того прекрасного дня": новий чоловік Собчак показавши вінчання в церкві (фото, відео)

У шоу "Хейт ток" 38-річна телеведуча заявила, що не любить товстих:

"Ваша свобода закінчується там, де починається моя свобода, і навпаки. Я маю право не любити товстих людей. Якщо за цим правом не випливає, що я хочу саджати їх у в'язницю, розстрілювати, примусово змушувати їх худнути. Але я маю право на ненависть чи нелюбов до когось. Ну, не хочу я займатися сексом з брюнетами. Маю я на це право? Не подобаються мені брюнети, не хочу з ними трах***ся. Не подобаються мені товсті люди — не хочу з ними поруч сидіти. Я ж нікого не примушую, я вийду з кімнати".

У мережі користувачів обурило таке категоричне висловлювання Собчак:

"Це комплекси з приводу власної зовнішності?", "Від Собчак іншого і не чекали", "На себе спочатку подивилася", "Собчак дорівнює дешевому хайпу".