Весілля відбулося 19 травня 2018 року в Віндзорському замку / фото instagram.com/sussexroyal/

На честь дворічної річниці від дня заручин принц Гаррі і герцогиня Меган поділилися в своєму Instagram новим весільним знімком, не опублікованим раніше. 

На фото Меган зображена в сукні від Givenchy і в тіарі.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл відзначають другу річницю з дня заручин

Відео дня

"Цього дня два роки тому: 27 листопада 2017 року принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про свої заручини, ставши згодом Їх королівською Високістю герцогом і герцогинею Сассекськими! Відтоді вони відсвяткували річницю свого весілля і вітали свого сина Арчі в цьому світі!", - свідчить підпис до фото.

До знімка також додавався кадр, зроблений під час першої спільної фотосесії пари з їхнім сином Арчі Гаррісоном Маунтбеттен-Віндзором. 

Спільна фотосесія пари з їхнім сином Арчі / фото instagram.com/sussexroyal/

Як повідомляв УНІАН, пара оголосила про свої наміри одружитися 27 листопада 2017 року. До Кенсінгтонського палацу було запрошено декілька операторів і фотографів, які зробили для принца і його майбутньої дружини красиву фотосесію.

Весілля зіграли 19 травня 2018 року в Віндзорському замку. Церемонія вінчання відбулася в каплиці Святого Георгія.

На першу річницю після весілля герцогиня Меган вирішила змінити дизайн своєї обручки, додавши туди більше діамантів. Її чоловік принц Гаррі не заперечував проти цього, мабуть дуже хотів порадувати дружину.

Зазначимо, у пресі вже давно ходять чутки про те, що другу вагітність герцогиня Меган на довго відкладати не збирається. Як тільки Арчі трохи підросте, герцогиня планує народити йому брата або сестру. А ось більше двох дітей пара не хоче, про це в інтерв'ю якось вже обмовився принц Гаррі.