Кейт Міддлтон в лондонському пологовому будинку / ілюстрація / REUTERS

Кейт Міддлтон і принц Вільям ведуть масштабну підготовку до новорічних свят. Так, нещодавно королівська пара взяла участь у зйомці популярної різдвяної кулінарної програми Мері Беррі і приготувала британське святкове блюдо.

Тепер же Кенсінгтонський палац опублікував на офіційній сторінці в Instagram фото герцогині Кембриджської в пологовому відділенні Кінгстонської лікарні в Лондоні і привів фрагменти зворушливого відкритого листа Кейт до керівництва і співробітникам пологового будинку, пише РБК-Україна.

Читайте такожКейт Міддлтон помітили в пологовому будинку - ЗМІ

Відео дня

Цікаво, що наприкінці листопада герцогиня Кембриджська потайки відвідала пологове відділення лондонського медичного закладу. Виявилося, що вона перейняла досвід персоналу лікарні і пройшла невелику підготовку. Не секрет, що герцогиня Кембриджська опікується питаннями розвитку сфери дитячої медицини у Великобританії.

Так, на знімках Кейт Міддлтон зображена в оточенні персоналу лікарні, а також позує з одним з новонароджених малюків і його щасливими батьками.

Ілюстрація / REUTERS

Для виходу в світ дружина принца Вільяма обрала сукню кавового кольору довжини міді з абстрактним геометричним малюнком від Michael Kors, вартістю близько 250 доларів. В якості прикрас вона вибрала лаконічні та вишукані сережки з діамантами від Kiki McDonough (їх ціна становить близько 3 000 доларів).

У своєму офіційному листі герцогиня Кембриджська зазначила безцінну невпинну роботу персоналу медзакладу.

"Ви щодня стаєте свідками сили, болю і невимовної радості", — йдеться в повідомленні.

Ілюстрація / REUTERS

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон і принц Вільям показали сімейну різдвяну фотолистівку, автором якої стала сама герцогиня Кембриджська.