По фото можна сказати, що королева була досить сконцентрована на дорозі \ REX

Королева Єлизавета II вперше з'явилася на публіці після заяви принца Гаррі і Меган Маркл про бажання стати фінансово незалежними і жити на два континенти. У свої 93 роки королева сіла за кермо машини і виглядає незадоволеною.

Читайте такожЄлизавета II збирає сімейну нараду через відмову принца Гаррі і Меган Маркл від королівських повноважень

Єлизавету II сфотографували в її маєтку в Сандрінгемі під час обіду. По фото можна сказати, що королева була досить сконцентрована на дорозі і виглядала занадто суворо, повідомляє 112.ua. Є ймовірність, що саме у світлі останніх подій вона стала такою сумною.

Відео дня

На ній була вінтажна хустка Hermes із зображенням собаки, на задньому сидінні автомобіля – теж собака.

Mirror зазначає, що королева була за кермом не пристебнута.

Сама королева якось розповідала, що водіння машини її заспокоює \ REX

У Британії тривожаться, що королева сама сіла за кермо, що робить вкрай рідко і, як кажуть, в хвилини крайнього роздратування. Сама королева якось розповідала, що водіння машини її заспокоює.

Як повідомляв УНІАН, 8 січня Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл заявили про те, що складуть з себе основні обов'язки, пов'язані з королівською родиною, і будуть прагнути до фінансової незалежності. Вони планують жити на дві країни - Британію і США. Але в той же час продовжать "надавати повноцінну підтримку" королеві Єлизаветі.

Королева Великобританії Єлизавета II викликала старших членів королівської сім'ї на екстренну нараду, щоб вирішити майбутнє герцога і герцогині Сассекських Меган і Гаррі. Зустріч відбудеться в понеділок, 13 січня, в норфолкському маєтку Сандрингем.