Герцогиня Меган несподівано відвідала @DEWCVancouver \ Facebook

Як тільки герцогиня Сассекська і її чоловік принц Гаррі отримали підтримку королеви Єлизавети II, Меган, вже не питаючи членів королівської сім'ї, відвідала жіночий центр Downtown Eastside women's Centre у Ванкувері.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл погрожують дати розгорнуте інтерв'ю американським телеканалам

На офіційній сторінці центру в Facebook був опублікований знімок, на якому герцогиня Меган відображена у компанії жінок. Одягнена Маркл дуже просто, у трикотажний светр, чорні вузькі штани і високі коричневі чоботи. На її шиї була золота підвіска, волосся розпущене, а на обличчі легка посмішка.

Відео дня

"Герцогиня Меган несподівано відвідала @DEWCVancouver сьогодні - спеціальний простір, що забезпечує необхідну підтримку і харчування понад 500 жінок і дітей кожен день. За чаєм зі співробітниками Меган дізналася більше про жінок і обговорила проблеми, що зачіпають жінок в суспільстві", - йдеться у підписі під знімком організації в Facebook.

Принц Гаррі приєднається до сім'ї в кінці цього тижня. 13 січня в Сандрінгемському палаці він брав участь у переговорах з королевою Єлизаветою II та іншими членами родини з приводу виходу з королівської родини.