Ілюстрація / REUTERS

Дружина принца Вільяма - Кейт Міддлтон - вийшла у світ у сукні 8-річної давності.

Герцогиня Кембриджська відвідала церемонію вручення кінопремії BAFTA, яка відбулася в Лондоні 3 лютого, у довгій білій сукні британського бренду Alexander McQueen. Наряд був прикрашений золотими нашивками.

Читайте також20-річна донька Джонні Депа на церемонії BAFTA засвітила грудях у "голій" сукні (фото)

Відео дня

В якості взуття дружина принца Вільяма вибрала блискучі туфлі на підборах від Jimmy Choo в тон. Її образ доповнювали кольє і сережки французької марки Van Cleef & Arpels, а також золотий клатч від Anya Hindmarch.

Принц Вільям і Кейт Мідллтон / фото REUTERS

Раніше Міддлтон одягала цю ж сукню на вечерю з королем і королевою Малайзії під час туру по Південно-Східній Азії в 2012 році.

У січні 2020 року Кейт Міддлтон з'явилася на публіці в дешевому одязі в стилі 90-х. На опублікованих в мережі кадрах вона зображена у чорній водолазці й плісировані спідниці з леопардовим принтом. Спідниця продається в магазинах іспанського бренду Zara і коштує 30 фунтів стерлінгів. В якості верхнього одягу вона вибрала довге бежеве пальто Massimo Dutti. На сайті марки воно продається за 349 фунтів. Герцогиня доповнила образ золотим кулоном і сережками бюджетного бренду біжутерії Accessorise.