Герцогиня Корнуольська / фото REUTERS

Герцогиня Корнуольська сьогодні у супроводі принца Чарльза відвідала Тауер.

Це історичний центр Лондона, одна з найстаріших споруд Англії і один з головних символів Великої Британії, що займає особливе місце в історії англійської нації, пише ТСН

Герцогиня Камілла приїхала, щоб взяти участь у святкуванні 535-річчя з дня створення Yeoman Warders – це Біфітери - неофіційна назва церемоніальних вартових лондонського Тауера. Це формування було створено при королі Англії та Уельсу з династії Тюдорів Генріха VII. 

Відео дня
Ілюстрація / REUTERS

Також герцогиня Камілла і принц Чарльз приєдналися до прийому, щоб відсвяткувати 50-річчя Британського туристичного управління в Лондоні.

Читайте такожВихід нової "королівської четвірки": принци Вільям і Чарльз з дружинами відвідали реабілітаційний центр (фото, відео)

На цих двох заходах 72-річна герцогиня Корнуольська з'явилася в бузковому пальті з бордовою вставкою на грудях, замшевих чоботах на високих стійких квадратних підборах, шкіряних рукавичках і з маленькою сумкою в руках. У Камілли була, як завжди лаконічний фірмова укладка, а у вухах перлинні сережки. Негода трохи зіпсувала образ, але ненадовго.

Герцогиня Корнуольська / фото REUTERS