Сєдокова розповіла про своє харчування / instagram.com/annasedokova

Українська співачка Анна Сєдокова, яка проживає на території РФ, показала підписникам свою фігуру в купальнику і розповіла про харчування.

Відповідне фото опубліковано в її Instagram.

На ньому співачка позує в білому купальнику, демонструючи, серед іншого, свої стрункі ноги.

Відео дня

Читайте такожЛеся Нікітюк показала струнке тіло і "вмазала піною" на вечірці (фото)

Вона також повідала про нещодавні зміни у своєму раціоні.

"Тиждень тому моє життя поділилося на до і після. Я здала аналіз на харчову сумісність... Отже, є низка продуктів, які викликають у моєму тілі погану реакцію і я гладшаю", - розповіла вона.

До таких продуктів, за її словами, належать яйця та молочка. "Я, людина, що обожнює все, що пов'язано з молоком, сиром і кефірчиком, була змушена викреслити все це з життя, якщо хочу красиву рівну шкіру і тіло своєї мрії", - зазначила Сєдокова.

Вона заявила, що має намір відмовитися на тиждень від яєць і молочних продуктів, запропонувавши шанувальникам наслідувати її приклад.

Шанувальники зірки позитивно оцінили її фігуру. Багато також висловили готовність обмежити себе у вживанні деяких продуктів.

"Я з Вами))) Поліпшимо своє тіло", "Ти і так розкішна", "Сексі", "Аню, може, бесіду для тих хто хоче схуднути?", "Блін, давайте з понеділка хоча б", "Навіщо худнути - ідеальна ж!", - йдеться в коментарях.

Як повідомляв УНІАН, раніше Сєдокова в толстовці з котиком розповіла, як користуватися Instagram і не нашкодити собі.