Анна Сєдокова постала в помаранчевій толстовці, на якій намальовано котика / фото instagram.com/annasedokova

Українська співачка Анна Сєдокова, яка живе й працює в Росії, розповіла, як користуватися соцмережею Instagram, щоб це не шкодило самому собі.

На знімку, опублікованому в Instagram Сєдокова постала в яскраво-помаранчевій толстовці, на якій намальований задоволений котик, що тримає однією лапкою пляшку, а іншою - показуючи непристойний жест.

Читайте такожСєдокова показала інтимне відео з новим бойфрендом

Відео дня

У підписі до фото Сєдокова поділилася своїм рецептом спокійного "життя" в Інстаграмі.

"Як бути в Instagram і не шкодити собі? Я відписуюся не тільки від тих, хто мені не цікавий, але й від тих, хто викликає в мені не ті емоції. Не правильні...", - пише співачка.

Сєдокова нагадала, що ще три роки тому британське Королівське товариство охорони здоров'я назвало Instagram шкідливою соцмережею з точки зору впливу на психічне здоров'я.

При цьому вона зазначає, що представники соцмережі намагаються боротися з цією проблемою.

"Спочатку, за допомогою скасування лайків (шкода, що експеримент так і не дійшов до нас), адже вони були розроблені з використанням психології азартних ігор, і ти хочеш ще і ще, все більше і більше. У жовтні 2019 повідомили про те, що будуть вилучені всі маски, які змінюють обличчя, ніби ти тільки від пластичного хірурга, але й цього я не помітила. А в кінці січня з'явилася новина, що Instagram почав приховувати фотографії, оброблені в фотошопі", - пише Сєдокова.

Читайте такожНастя Камєнських в еротичному боді спокусила прихильників (фото)

Співачка пропонує свій варіант того, як убезпечити себе в Instagram.

"Відписатися від всіх профілів, які викликають неприязнь, не надихають, а навпаки, змушують відчувати себе гірше, ніж ти є. Включити в налаштуваннях фільтр негативних коментарів. Підключіть функцію обмеженого доступу до небажаних акаунтів, якщо не хочете блокувати знайомих; встановити в розділі "ваші дії" обмежувач часу на користування Instagram. Наприклад, дві години на день. У мене, до речі, є такий додаток для всіх соцмереж. Розуміти, що ми бачимо тільки те, що нам показують, зворотного боку ніхто не може знати. Так само, як і кількість фільтрів на "ідеальному" селфі. Думати про себе. Так, фото в купальнику збере найбільше лайків, але тобі так подобається пейзаж за вікном. І саме в цьому вся ти. Будь собою", - вважає співачка.

"Пам'ятати, що ніяка статистика не вічна. Сьогодні ти в топі й рекомендаціях, а завтра вже внизу. А потім знову вгорі. В цьому і є течія життя", - підсумувала Сєдокова.

Як бути в Инстраграм і не шкодити собі? Я описываюсь не тільки від тих, хто мені не цікавий, але і від тих, хто викликає в мені не ті емоції. Не правильні... Хочу відписатися ще від половини людей. Зараз підписана на 843 людини. Напиши в коментах👇🏼 на скільки людей підписаний ти і чи влаштовує тебе це ? Ще три роки тому британське Королівське товариство охорони здоров'я назвало instagram шкідливою соцмережею з точки зору впливу на психічне здоров'я. В опитуванні взяли участь близько 1,5 тис. осіб від 14 до 24 років. Вони оцінювали платформи, які менше впливають на їх психіку. Instagram виявився останнім. І представники соцмережі намагаються з цим боротися. Спочатку, за допомогою скасування лайків (шкода, що експеримент так і не дійшов до Росії), адже вони були розроблені з використанням психології азартних ігор, і ти хочеш ще і ще, все більше і більше. У жовтні 2019 повідомили про те, що будуть вилучені всі маски, які змінюють обличчя, ніби ти тільки від пластичного хірурга, але і цього я не помітила. А в кінці січня з'явилася новина, що instagram почав приховувати фотографії, оброблені у фотошопі. Голосуємо ви за чи проти ? Я задумалася, як ми можемо виправити це і убезпечити себе? 1 - відписатися від всіх профілів, які викликають неприязнь, не надихають, а навпаки, змушують відчувати себе гірше, ніж ти є; 2 - включити в налаштуваннях фільтр негативних коментарів; 3 - підключіть функцію обмеженого доступу до небажаних акаунтів, якщо не хочете блокувати знайомих; 4 - встановити в розділі «ваші дії» обмежувач часу на користування instagram. Я покажу зараз в сториз як це зробити ☝🏻Наприклад, дві години на день. У мене, до речі, є такий додаток для всіх соцмереж. 5 - Розуміти , що ми бачимо тільки те, що нам показують, зворотного боку ніхто не може знати. Так само, як і кількість фільтрів на «ідеальному» селфи. 6 - думати про себе. Так, фото в купальнику збере найбільше лайків, але тобі так подобається пейзаж за вікном. І саме в цьому вся ти. Будь собою. Пам'ятати, що ніяка статистика не вічна ) Сьогодні ти в топі і рекомендаціях, а завтра вже внизу. А потім знову вгорі. В цьому і є протягом життя ❤️ Що думаєш?

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Нагадаємо, раніше Ганна Седокова заінтригувала шанувальників новими фото з довгими косами.