Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі Моцці / фото REUTERS

У кінці травня принцеса Беатріс вийде заміж за італійського мільйонера Едоардо Мапеллі Моцці.

Принцеса Беатріс отримає більше титулів до свого імені. Онука королеви Єлизавети вийде заміж за італійського фінансиста Едоардо Мапеллі Моцці 29 травня. А оскільки Едоардо є представником італійської аристократії, то після заміжжя принцеса стане графинею і благородною донною, пише НВ.

Читайте такожУ Букінгемському палаці офіційно підтвердили дату весілля принцеси Беатріс

Відео дня

Батько Едуардо - граф Алессандро Мапеллі Моцці, тому Едоардо, як старший син, успадкує родове гніздо родини Віллу Мапеллі Моцці, яка розташована на півночі Італії і була побудована у XVIII столітті.

«Едоардо - єдиний спадкоємець чоловічої статі в родині, - сказав батько нареченого у коментарі Daily Mail, - Він граф, а його дружина стане графинею, їхні діти стануть також графами і благородними доннами».

Алессандро також додав, що Едоардо зараз 36 років, а Беатріс - 31. За його словами, вони «дуже пасують одне одному». Сам же Алессандро, як батько, дуже пишається вибором сина: «Я ніколи ще не бачив його таким щасливим».

За британською традицією, монарх дарує титул представникам королівської родини у день їхнього весілля. Так, королева Єлизавета надала своєму онукові принцу Гаррі титул герцога у день його весілля із Меган Маркл у травні 2018 року. Тоді вони отримали титул герцога і герцогині Сассекських. Принц Вільям і Кейт Міддлтон отримали титул герцога і герцогині Кембриджських у день їхнього весілля у 2011 році.

Проте, принцеса Євгенія, молодша сестра принцеси Беатріс, побравшись із Джеком Бруксбенком, не отримала жодних титулів у день весілля в жовтні 2018 року. Після весілля вона носить ім'я принцеса Євгенія, місіс Джек Бруксбенк.

Нагадаємо, церемонія одруження принцеси Беатріс і Едоардо буде приватною і пройде в каплиці на території Сент-Джеймсського палацу, потім відбудеться прийом в саду Букінгемського палацу.

Також весілля не буде супроводжуватися процесією з каретою, як це було під час весілля принца Вільяма, принца Гаррі і принцеси Євгенії. Джерела видання повідомляють, що молодята віддають перевагу «більш стриманій» церемонії. Також не буде телевізійної трансляції весільної церемонії.