Принцеса Беатріс / фото REUTERS

Стала відома дата весільної церемонії принцеси Йоркської Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці.

Як пише ТСН, ще одне королівське весілля відбудеться 29 травня 2020 року. Де саме вінчатимуться Беатріс і Едоардо, поки що невідомо, але видання The Sun з посиланням на інсайдерів пише, що урочистий банкет буде організовано в Букінгемському палаці. Такий варіант святкування своїй онуці днями запропонувала королева Єлизавета II.

Читайте такожУ королівському палаці нове весілля: британська принцеса Беатріс оголосила про заручини з італійським мільйонером (фото)

Відео дня

Цікавий момент, 29 липня 1981 року одружилися принц Чарльз і принцеса Діана, а 29 квітня 2011 року відбулася церемонія вінчання принца Вільяма і герцогині Кембриджської. Обидва ці весілля були у Вестмінстерському аббатсві. Можливо і 29 травня було обрано не випадково?

Нагадаємо, банкет після весілля Кембриджів теж відбувався в Букінгемському палаці.

Раніше в грудні 2019 року Беатріс і Едоардо організували вечірку на честь заручин. Захід мав відбутися ще на початку грудня, але через сексскандал, пов'язаний з батьком принцеси – Ендрю, герцогом Йоркським, паті довелося скасувати. Пізніше вдалося таки провести цей захід для гостей, але в закритому форматі.

Про заручини 31-річної принцеси Беатріс і 37-річного мільйонера Едоардо Мопеллі Моцці стало відомо у вересні 2019 року. Чоловік подарував коханій каблучку з діамантом, а також вони знялися в передвесільній фотосесії.

Стала відома дата весілля принцеси Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці / фото instagram.com/edomapellimozzi/