Коронавірусна інфекція активно шириться світом. Хворіють люди з різних верств населення, люди різних професій та віку. Вірус не оминув відомих людей, спортсменів та політиків.

Так, на коронавірус захворів голлівудський актор Том Хенкс та його дружина Ріта Вілсон. Генкс працював над фільмом про життя Елвіса Преслі в Австралії, там вони і підхопили вірус. Подружжя зараз - на самоізоляції.

Читайте такожУкраїнські зірки знялись на підтримку кампанії з протидії коронавірусу (фото)

Підтвердили коронавірус й у дружини прем'єр-міністра Канади Софі Грегуар-Трюдо. Джастін Трюдо залишатиметься два тижні на домашньому карантині.

Заразилася інфекцією й перша урядовиця Іспанії - міністр з питань рівності Ірен Монтеро. Крім того, через хворобу Монтеро, всі члени уряду Педро Санчеса мають пройти діагностичні тести, щоб перевірити можливість зараження.

Також на коронавірус захворів міністр внутрішніх справ Австралії Пітер Даттон. Міністр зазначив, що почувається добре.

Міністр культури Франції Франк Рістер теж інфікований коронавірусом.

Тренер лондонської команди "Арсенал" Мікель Артета також отримав позитивний тест на коронавірус. Вся перша команда "канонірів", тренерський штаб та значна кількість співробітників - на карантині.

Також на коронавірус захворів італійський футболіст "Сампдорія" Маноло Габб'ядіні.

"Я також отримав позитивний результат на коронавірус. Я хочу подякувати всім, хто написав мені, багато повідомлень вже прийшли. Я все ще хочу сказати вам, що зі мною все гаразд, так що не хвилюйтеся. Дотримуйтесь правил, залишайтеся вдома, і все вийде", - написав Габб'ядіні.

Заразився інфекцією й баскетболіст Руді Гобер, який раніше жартував з коронавірусу.

Також є й ті, хто не зміг побороти коронавірус.

Як повідомляв УНІАН, станом на сьогоднішній ранок в Україні зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки COVID-19.