Анастасія Волочкова / Скріншот

Колишня російська балерина Анастасія Волочкова опублікувала в Instagram відео зі своєї вечірки, де використовувався сухий лід. Користувачі розкритикували зірку в коментарях, адже нещодавно від неправильного застосування сухого льоду померли кілька людей на вечірці у блогерки Катерини Діденко.

Читайте такожГола у лазні: Волочкова показала вульгарне фото

Зараз коментарі до відео закриті, але «Радио Комсомольская правда» повідомляє про масу негативних відгуків до нього.

Відео дня

«Кошмар! Знову пропаганда сухого льоду! Настя, навіщо ви це демонструєте? Ви, правда, не розумієте небезпеку? Невже Вас життя нічому не вчить?» – написала користувач nemeckaya.

Деякі, при цьому підкреслюють, що публікація артистки може підштовхнути людей знову пограти з речовиною.

Сама Волочкова після скандалу була змушена записати відеозвернення, де заявила, що не розуміє, «чому до неї докопалися з цим сухим льодом».

«Мій коханий чоловік не кидав кілограми льоду в басейн! Він просто сюрпризи мені весь час влаштовує... чого Ви до мене докопалися? Чи не можете пережити любові до мене чоловіків і їх вчинків? Знайдіть в собі сили», - написала вона.

Дорогі мої, я закликаю багатьох до розсудливості.🙏 Мій коханий чоловік не кидав кілограми льоду в басейн! Він просто сюрпризи мені весь час влаштовує.😊 І під час вечері організував для мене хлібну коржик з моїм ім'ям з кмину... І домовився, щоб мені подарували десерт з феєрверками і пором.😊🌺❤️ Ви чого до мене докопалися?😂 Чи не можете пережити любові до мене чоловіків і їх вчинків? Знайдіть в собі сили😂 Або своїх улюблених попросіть вас радувати!❤️🌺 #анастасияволочкова #волочкова #балет #росія #я #любов #радість #квіти #щастя #ми #сонце #зима #спорт #enjoy

Публікація від Анастасія Волочкова (@volochkova_art)

Як повідомляв УНІАН, блогерша Катерина Діденко відсвяткувала свій день народження в компанії 20 людей в одному з банних комплексів в Москві. Під час святкування в басейн підсипали сухий лід, в результаті чого загинули кілька гостей.

Жінка вийшла на зв'язок зі своїми фоловерами у лікарні, куди доставили постраждалих, в тому числі її чоловіка Валентина. Пізно ввечері, за інформацією ЗМІ, він помер. За словами московських медиків, люди загинули через нестачу кисню.