Куриленко розповіла про своє самопочуття / Instagram Ольга Куриленко

Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка нещодавно заразилася коронавірусом, заявила, що повністю вилікувалася від Covid-19.

Відповідний пост актриса опублікувала в Instagram.

Happy mother's Day! #mothersday P. S. I have completely відновлені 🙏 To recapitulate: For one week I felt pretty bad and was mostly in bed, sleeping, with high fever and strong headache. The second week, the fever was gone but some light cough appeared and I felt very tired. By the end of the second week I felt totally fine. Cough is almost gone although I still cough in the mornings but then it completely goes away for the day! I'm fine! And now i'm just enjoying this time to reflect on many things and spend my time with my son. 🙏 Я думаю я повністю одужала. Коротко про перебіг хвороби: В перший тиждень мені було дуже погано і я майже весь час лежала з високою температурою і багато спала. Я спала 12 годин за ніч і потім ще години 3-4 днем!!! Піднятися було важко. Божевільна втома. Головний біль дика. У другу тиждень температура повністю пішла і з'явився легкий кашель. Втома залишилася. Тепер практично ніяких симптомів немає. Тільки трохи кашель є вранці, але потім він повністю йде на весь день. Тепер я насолоджуюся відпочинком і проводжу час з сином. Тримайтеся!!! 💪 #coronavirus #коронавірус

Відео дня

Публікація від Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial)

Читайте такожЗірка "Іронії долі" хвора на рак"Я думаю, що повністю одужала. Коротко про перебіг хвороби: в перший тиждень мені було дуже погано і я майже весь час лежала з високою температурою і багато спала. Я спала 12 годин за ніч і потім ще години 3-4 днем!!! Піднятися було важко. Божевільна втома. Головний біль дика", - написала Куриленко.

У другий тиждень хвороби, за її словами, температура знизилася, з'явився невеликий кашель. З минулих симптомів залишилася втома.

"Тепер практично жодних симптомів немає. Тільки трохи кашель є вранці, але потім він повністю йде на весь день. Тепер я насолоджуюся відпочинком і проводжу час із сином", - повідомила актриса.

Як повідомляв УНІАН, раніше акторка Ольга Куриленко опублікувала своє перше фото після того, як захворіла коронавірусом і розповіла про самопочуття.

Читайте також: