За словами Агати, останнім часом їх спілкування було напруженим / Instagram Агата Муценієце

Російська актриса Агата Муценієце розповіла шанувальникам, чому вони розлучилися з Павлом Прилучним. За її словами, причиною стало те, що вони перестали один одного розуміти і не могли знайти спільну мову.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу PeopleTalk.

Так, за словами Агати, останнім часом їх спілкування було напруженим, між ними часто виникали скандали.

Відео дня

Читайте такожБрежнєва показала фото у ліжку з Меладзе

"Наш союз прийшов до того, що нам треба розійтися. Ми перестали один одного розуміти. Це не приносить стільки щастя, скільки раніше. Для мене це показник. Він не розуміє мене. Я не розумію його. Ми не можемо знайти спільну мову. Ми вирішили, що буде правильним розійтися, щоб залишитися нормальними батьками для своїх дітей", – каже Агата.

Крім того, актриса зізнається, що намагалася зберегти сім'ю, проте більше вона не бачить сенсу рятувати шлюб:

"Паша не любить психологів і не дуже у все це вірить. І взагалі, ми дійшли до того моменту, коли я вважаю, що якщо комусь потрібно йти до психолога, то це йому. І нехай він сам розбереться в цьому всьому, що він наробив і далі я вже буду з ним розмовляти. Та й я вже не хочу рятувати цей шлюб, не бачу більше сенсу. Я не хочу нічого поганого говорити про Пашу. Я хочу, щоб діти ніколи не читали про нього нічого поганого, що могло б опоганити його репутацію".

Як повідомляв УНІАН, Муценієце змінила татуювання у вигляді обручки, присвячену зірці "Мажора" Прилучному, після новини про їх розлучення.