Муценієце розплакалася прямо на відео / скріншот

Актриса Агата Муценієце повідомила про те, що її чоловік Павло Прилучний її побив. Дівчина розплакалася прямо на відео.

Через пандемію коронавірусу Павло Прилучний і Агата Муценієце навіть після розставання змушені були жити разом в одному будинку. Однак напередодні ввечері Агата вийшла на зв'язок з телефону своєї мами і повідомила про те, що її колишній чоловік її побив і тепер виганяє разом з дітьми з дому.

Читайте такожЕмілі Ратаковскі показала фото з чоловіком у ліжку

За словами Агати, зараз Павло багато п'є і поводиться неадекватно, він підняв на неї руку, викинув її телефон і вимагає, щоб актриса покинула будинок разом з дітьми в розпал пандемії. Муценієце не стала мовчати і вирішила розповісти про події, оскільки публічність - це її єдиний захист.

«Пандемія дається погано, я сиджу з аканта мами, тому що Паша забрав мій телефон, викинув його на вулицю. Довів дітей до сліз, піднімав на мене руку. Він не в адекваті, під час пандемії виганяє нас на вулицю, тому завтра ми їдемо на квартиру. Я не хотіла виносити це все, але у мене єдина зброя - публічність. Якщо зараз я не скажу, потім це знову все замовчуватиметься. Він реально десять днів не просихає, п'є, мабуть, токсини закрили мозок і ось так сталося. Привіт Джигану, як кажуть. Сподіваюся, переживемо цю ніч», - зі сльозами розповіла Агата.

Як повідомляв УНІАН, зірка "Мажора" Прилучний розлучається з дружиною Агатою Муценієце.