Артист розлютив своїх фанів / скриншот

Відомий репер A$AP Rocky обурив мережу. Він похизувався прикрасою, яка одразу ж нагадала користувачам про Росію. Чоловік Ріанни "запостив" фото кулона у вигляді букви "Z". 

Мало того, що A$AP Rocky випустив прикрасу з літерою, якою окупанти позначали техніку та зробили її символом повномасштабної війни в Україні, так він ще й зобразив її трьома танками. Мережа одразу ж почала лютувати.

Чоловіка Ріанни звинуватили у підтримці війни. Йому почали писати, що він сильно осоромився, адже став на бік терористів, вбивць та гвалтівників. A$AP Rocky швидко пошкодував про свій допис, а тому вже за декілька годин видалив скандальне фото.

Відео дня
A$AP Rocky похизувався кулоном з літерою "Z" із танків  / скриншот

Втім, коментаторів це не зупинило. Під усіма новими дописами артиста в Instagram щохвилини з'являються нові коментарі. Користувачі пишуть, що A$AP Rocky має вибачитися перед українцями. Реперу радять визнати, що його вчинок був максимально недоречним. Також коментатори пишуть:

  • "Що це таке? Z? А ви знаєте про найбільшу і смертоносну війну в Європі з часів Другої світової війни? Це дуже соромно"
  • "Z – це російський символ. Символ тероризму та смерті, символ окупації та тотальної брехні"
  • "У вас двоє дітей! Уявіть, що російські солдати роблять із вашими дітьми те, що роблять з українцями"
  • "Найстрашніше, що може зробити репер. Бажаю, щоб ви та ваша родина пережили звичайне життя українців бодай одну годину"
  • "Перевір свої штани, чуваче, там багато л*йна. Ганьба вам".

Сам A$AP Rocky ніяк не реагує на критику. Він більше нічого не публікує та ігнорує усі коментарі від обурених користувачів.

Хто такий A$AP Rocky

Відомому артисту 34 роки. Ракім Маєрс (справжнє ім'я A$AP Rocky), вважається одним з найпопулярніших реперів сьогодення. З 2021 року артист перебуває у стосунках з Ріанною. У 2022 році співачка народила від нього свого первістка, нині вона чекає на другу дитину.

A$AP Rocky вже потрапляв у скандал через війну в Україні. На одному з концертів репер відкинув прапор нашої країни, але зібрав зі сцени жіночу білизну.

Вас також можуть зацікавити новини: