Пугачова відповіла всім критикам своєї сім'ї / фото instagram.com/alla_orfey

Відома російська співачка Алла Пугачова, яка поїхала разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми в Ізраїль, стала на захист свого чоловіка, якого почали "цькувати" у РФ за його антивоєнну позицію й підтримку України.

Так, на Галкіна останнім часом після появи в мережі відеозаписів його концертів в Ізраїлі обвалилася хвиля критики, багато рашистів називають його зрадником батьківщини. У середу, 8 червня, пародист розставив крапки над "і": він пояснив, що критикує окремих персонажів у РФ, а не поливає Росію брудом.

Відео з відповідним поясненням дружина запостила на своїй сторінці в Instagram, супроводивши його коротким підписом: "Той, хто має вуха, нехай почує".

Таким чином артистка відповіла всім критиканам своєї сім'ї, жорстко "розносили" її за від'їзд з РФ. Зазначимо, що коментарі під постом Примадонна закрила.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним і дітьми поїхала в Ізраїль. Звідти шоумен веде інформаційну війну й розповідає правду про війну в Україні.

За таку жорстку антивоєнну позицію його вже "заборонили" в РФ. Галкіна звільнили з "Першого каналу", де він пропрацював шість років. А також скасували всі його концерти. Крім того, у Росії проти нього хочуть порушити кримінальну справу.

Зараз він перебуває в Ізраїлі, і вже анонсував низку концертів, а частину виручених грошей перерахує на допомогу українським біженцям.

Вас також можуть зацікавити новини: