Анастасія Волочкова / instagram.com/volochkova_art

Колишній бойфренд балерини Анастасії Волочкової, бізнесмен Владислав Фоменко подав на неї до суду і вимагає відшкодувати йому 130 мільйонів рублів.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

За його словами, Волочкова використовувала його «в цілях безпідставного збагачення». Балерина нібито затіяла в будинку ремонт за 30 мільйонів рублів. Однак, коли роботи були майже завершені, п'яна Волочкова вигнала робітників і розірвала відносини з Фоменком. У підсумку будівельна бригада виставила рахунок бізнесменові.

Відео дня

Читайте також"Завжди запалюю свічки": Волочкова показала себе в лазні голою (фото 18+)

«Я потрапив у боргову кабалу і мав знаходити гроші будь-яким способом. Результатом сформованої ситуації стали мої проблеми із законом», - написав Фоменко.

Саме через це, стверджує бізнесмен, його засудили до 2,5 років позбавлення волі.

Своєю чергою Волочкова звинуватила його у брехні і заявила, що він психічно хворий. За словами Фоменка, з нього зробили посміховисько, це заподіяло йому шкоду і страждання, внаслідок чого у чоловіка почалася затяжна депресія. За відшкодування моральної шкоди бізнесмен зажадав ще 100 мільйонів рублів.

Як повідомляв УНІАН, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова 20 січня відзначила свій 44-й день народження і показала подарунок від коханого.