Фото інстаграм Аніти Луценко

Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко вперше поділилася своєю проблемою, яку приховувала багато років. Виявилося, що їй зробили невдалу операцію на животі. 

Вона вирішила прибрати наслідки пологів на тілі, але, за словами Аніти, стало ще гірше. Тож дівчина вирішила показати фото до та після хірургічного втручання у себе в Instagram. 

"Розкажу вам історію моєї операції. Пам'ятаєте мої розміри під час вагітності? 80 кг", - написала Луценко, додавши фото себе при надії. 

Відео дня
Скріншот сторіз Аніти

Потім продовжила, що через збільшення ваги та значного розтягнення живота, у неї з'явилася пупкова грижа, яку вона намагалася приховувати. 

Скріншот сторіз Аніти

"З'явилася пупкова грижа…Зовні все більш-менш норм. Але боліло і потребувало "заштопування". Операція нескладна. Діагностують просто. Ідеш до хірурга і питаєш, що робити. Мені запропонували, якщо вже через пупок входити, то і діастаз трішки можна підшити. Та Боже, все одно спати. Під час преса завжди це відчувалося. Тому запитань в стилі "робити чи не робити?" не було. Саме не стягується", - написала Луценко.

Але Аніта після операції не могла порадити свого лікаря, адже стан живота, за її словами, лише погіршився. Вона постійно маскувала цю проблему високими лосинами. 

"Наступні п'ять років ви бачили мене в лосинах, що були натягнуті вище пупка. Суцільні купальники стали моїми друзями. Попри те, що мій живіт був моєю гордістю…", - написала фітнес-тренерка.

Скріншот сторіз Аніти

Вона наголосила, що лікар, який її оперував, входив у ТОП-10 хірургів України, проте зробив роботу неякісно. Тож наступні 5 років були для тренерки дуже травматичними. На фотосесіях їй доводилося обирати вдалі ракурси та не показувати живіт під час тренування. Вона додала, що досі ця тема для неї дуже болісна і порадила усім добре думати перед тим, як наважуватися на хірургічне втручання. 

Нагадаємо, нещодавно співачці Санті Дімопулос оперували діастаз, який з'явився у неї після других пологів. 

Вас також можуть зацікавити новини: